חצילים -גלילות עם גבינה

חצילים עם מילוי, כל מה שמתחשק לכם. הפעם גבינות

החומרים:

מחבת גדולה
תבנית אפיה משומנת

מגבות ניירצלחת

מסננת

מעט מיץ לימון טרי

קורט מלח

2-3 חצילים ארוכים צרים קלי משקל.שמן לטיגון

100 גר` גבינה ריקוטה

200 גר` גבינה מוצרלה מגוררת

100 גר` גבינה בולגרית

קורט מלח

קורט פלפל שחור

אופן ההכנה:

פורסים את החצילים לאורכם לפרוסות אחידות (5-6 פרוסות מכל חציל). משפריצים טיפת לימון טיפת מלח שלא ישחיר.

שמים במסננת להוצאת הנוזלים.

מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים קלות את החצילים משני הצדדים. או על פלנצה.

במקביל,מערבבים את כל הגבינות בקערה אחת ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

שמים כף מתערובת הגבינות בקצה אחד של פרוסת חציל ומגלגלים את הפרוסה סביב המלית.

מניחים עם התפר כלפי מטה בתבנית אפייה.

אופים את הגלילות בתנור, בחום בינוני, במשך 12-15 דקות.

מגישים חם.

אפשר להוסיף למלית 2 כפות פטרוזיליה קצוצה או  תערובת של

עשבי תיבול טריים קצוצים.

בתאבון.

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

   

המטבח של מאיר השמן

   

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גבינה בולגרית, גבינה לבנה, גבינת מוצרלה, חצילים, ירקות, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.