קישואים במילוי גבינה

קישואים במילוי גבינה

ZULINI CHEAS

סיר עבה

כף פריזיאן

קולפן או סכין אחרת

2 קישואים באורך של 30 ס"מ בערך בקליפתם
או 4 קטנים יותר

1/2 קופסת גבינה 5% או יותר

1 כפית אבקת סוכר או 1 סכרין

30 גרם קוקוס טחון (שקית)

שמן רגיל לטיגון עמוק

מגבות נייר

לקישוט,

רצועות גמבה, פלפל ירוק, זית שחור אחרים

אופן ההכנה:

מסירים 2-3 מ"מ קליפה לאורך הקישוא בשלושה מקומות או 4 תלוי בעובי הקישוא לקישוט.

חותכים את הקישואים לפרוסות בעובי כ-3 ס"מ

מוציאים בעזרת כף פריזיאן את התוכן

משאירים כ-1/2 ס"מ  קרקעית מיבשים את הקישואים, ומכניסים אותם לשמן עמוק בטמפ`של 190 מעלות בערך.
ל- 2 עד 3 דקות. מוציאים את הקישואים המוזהבים ומייבשים היטב.

מטגנים לחוד חלק מהקליפות לקישוט. (לוקח שניות בודדות).

מערבבים בקערה את הגבינה עם הסוכר והקוקוס. ממלאים את הקישואים בגבינה, מקשטים עם  קליפת קישוא מהשאריות שנשארו, רצועת גמבה, פלפל ירוק, זית שחור או אחר. יתרת עיגולי הקישואים לזרוק לשמן העמוק כדי לקבל צ`יפס  טעים, אפשר לערבב למחית את שאריות הקישואים עם הגבינה או כראות עיניכם.
אפשר גם לחתוך את הקישוא לרוחב להוריק ולמלא גבינה ועוד כרצןנכם.

STAFFED ZUKINI 1

בתאבון

FLET ZUKINI

 

אם אהבתם לחצו על אהבתי  תודה

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גבינה,, גמבה, זוקיני, ירקות,, סוקיני, פלפלים,, קישואים,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s