צלי בשר ביין אדום

 צלי בשר ביין אדום

החומרים:

נתח של 2 ק"ג בשר

2 בקבוקי יין אדום יבש

1 שורש סלרי קצוץ

1 גזר גדול פרוס

2 כרישה קצוצים

קורט מלח,

קורט פלפל שחור

עלה דפנה

כמה גבעולי טימין

2-3 כפות שמן זית

סיר

מחבת

אופן ההכנה:

משרים את נתח הבשר ביין ירקות השורש ועשבי התיבול  ( קשורים) ללילה.

למחרת מוציאים את נתח הבשר. מייבשים היטב במגבת נייר, וצולים על מחבת חמה מאד עד שישחים מכל הצדדים.

מחזירים את נתח הבשר לסיר עם המשרה. אם הנוזלים לא מכסים את הבשר אפשר להוסיף ציר בקר ,ירקות או עוף ומבשלים על אש נמוכה כ – 3 שעות.

להגשה:

מניחים את הבשר בצלחת הגשה,

מצמצמים את הרוטב ויוצקים על הנתח.

פורסים את הבשר לפני הסועדים.ומגישים על מצע שתבחרו.

בתיאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי  

    

 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אנטריקוט, בקר, בשרים, גזר,, טימין,, יין, ירקות,, כרישה,, סלרי, עלי דפנה,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על צלי בשר ביין אדום

  1. nisani1 הגיב:

    איזה סוג בשר

    האם אפשר קפוא? מופשר?

    אהבתי

  2. yara113 הגיב:

    ניסני יקר, ברוך הבא,
    אפשר להשתמש בנתחים שונים לפי הטעם או התקציב. לצלי מתאימים:
    כתף, אנטרקוט או סינטה של בקר, נתח נאה של טלה או עגל יעשו את העבודה טוב יותר. אישית קונה מיושן או טרי שהם יקרים יותר. אפשר גם קפוא. בהצלחה.

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s