פנסיט סוטנגהון SOTANGHON

פנסיט סוטנגהון  SOTANGHON

DSC01668 2

החומרים:
סיר או ווק
מסננת
2 גזרים חתוכים לגפרורים
חבילת איטריות ורמיצלי שעועית (חנויות המזרח)
1/2 כרוב חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוץ דק דק
1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות קטנות או שרימפס או בשר כרצונכם (אפשר ללא בשר)
1 בצל חתוך קטן
1 -11/2 כף רוטב דגים
DSC01667 2
1/2 כפית אבקת אנטו (חנויות המזרח)
מעט מלח
סיר או ווק
שמן רגיל
מים רותחים

אופן ההכנה:

אטריות ורמיצלי בינס אריזה

מכניסים את האטריות לשתי דקות ומוציאים למסננת. (אין צורך לשטוף).

אטריות ורמיצלי שעועית

מיבשים את הסיר, שמים מעט שמן, כאשר חם, מכניסים את השום ואחריו את הבצל. כאשר אלו מוזהבים מוסיפים את העוף לסגירה. מוציאים את העוף/בשר לצלחת ומכניסים את הגזר, הכרוב, אפשר להוסיף סלרי קולרבי או ירק אחר, מזהיבים מעט ומוסיפים מעט מים רותחים לפי הצורך. מוסיפים את אבקת האנטו מומסת במים ואת רוטב הדגים. משפרים טעמים וכאשר הירקות במצב אלדנטה מוסיפים חזרה את העוף והאטריות. כמה דקות יחד על האש לספיגת טעמים ומורידים מהאש. מגישים לצד אורז /אחר.

בתאבון

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אבקת אנטו, אטריות, בקר, בשרים, מתכוני עמים, מתכונים פיליפינים, עגל, עופות, פילה, רוטב דגים, שמן, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.