עוגת תמרים

 

 

עוגת תמרים

החומרים:

תבנית

1/2 ק"ג תמרים ללא גרעינים

1/2 חבילת מרגרינה(או חמאה)

1/2 כוס סוכר

1   ביצה

מעט ברנדי / אחר

50 גרם אגוזים קצוצים

50 גרם צימוקים

1 חבילת בישקוטים מפוררים

מעט קוקוס לקישוט (לא חובה)

אופן ההכנה:

להמיס את המרגרינה/חמאה בסיר ולהוסיף את הסוכר, הביצה, הברנדי והתמרים. (אפשר במיקורגל).

לבשל  תוך בחישה  מתמדת עד שהתמרים יהיו רכים, למעוך  אותם במזלג.

להוריד מהאש לצנן מעט ולהוסיף את האגוזים, צימוקים ובישקויטים ולבחוש היטב.

להרטיב קל תבנית ולהניח את התערובת בתבנית ולשטח את החומר על התבנית.

להכניס למקרר למספר שעות ואחר כך לחתוך לריבועים או אלכסונים כרצונכם.

לפזר קוקוס מלמעלה לקישוט.

חג טעים

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על עוגת תמרים

  1. תזזאטית הגיב:

    נראה מעולה, אנסה לשדרג אותה לטבעונית.. תודה על המתכון ♥
    חג שמח אתי יקרה♥

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s