פשטידת חסה

פשטידת חסה

החומרים:

מחבת רחבה עבה עדיף טפלון

מגבות נייק

קערה

סיר פסטה עם מכסה

כף מחוררת

קרש חיתוך

2 חסות גדולות עדיף אינסברג אם אין חסה ערבית צעירה

2 ביצים

1/3-1/4 כוס פרורי לחם

קורט פלפל

קורט מלח

כף שום כתוש קפוא או שיני שום טריות לא חובה

שמן רגיל לטיגון

אפשר להוסיף גבינת פרמזאן או אחרת לשידרוג

אופן ההכנה:

קורעים את החסה לחתיכות קטנות ביד, מבשלים בסיר פסטה מכוסה

עד שרואים שהחסה רכה בעיקר החלק הקשה של הגבעול.

מוציאים את הסיר הפנימי וסוחטים את החסה כמה שאפשר כאשר קרירה.

סוחטים את החסה ומעבירים לקערה.

בקערית מכינים את שתי הביצים הטרופות עם השום הפלפל והמלח

כאשר החסה קרה מוסיפים את הביצים , מערבבים היטב ומוסיפים פרורי לחם.

אם החומר נוזלי מידי מוסיפים עוד פרורי לחם.

משמנים עם מגבת נייר מחבת טפלון.

מחממים היטב ומעבירים את החסה עם התבלינים אל המחבת.

שוטחים עם כף, מהדקים היטב ומכסים למספר דקות,

כאשר משחים מעט למטה הופכים בעזרת צלחת לצד שני לעוד כמה דקות.

אפשר להגיש חם או קר.

בתאבון.

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי    

 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, גבינת פרמאזן, חסה, פרורי לחם/מצה,, קמח מצות, שום,, שמן,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s