לביבות אבוקדו

 

לביבות אבוקדו

החומרים:


מחבת עבה גבוה ורחב

מגבות נייר

2 קערות

2 אבוקדו כמעט בשלים

2 ביצים טרופות עם טיפת מים

אגוזי מלך טחונים דק כ -200  גרם או יותר

פרורי לחם להגדיל את כמות הפרורים

חמאה לטיגון

לקישוט שמנת

אופן ההכנה:

קולפים את האבוקדו ופורסים לפרוסות בעובי 1/2 עד ס"מ.

מחממים מחבת לחום בינוני גבוה .

טובלים את האבוקדו בביצה ונותנים לשארית לנזול לקערה.

בקערה נוספת מערבבים את האגוזים ופרורי הלחם.

מניחים את האבוקדו על הפרורים ומגלגלים כדי שכל האבוקדו יכוסה.

מכניסים את הטבעות או החצאים למחבת חם לא רותח עם חמאה וטיפת שמן,

אחרי מספר דקות הופכים לצד שני עד הזהבה.

אפשר להגיש על מצע אגוזים עם ציפוי שמנת או יוגורט מלמעלה.

בתאבון

סיוע בביטוח לאומי וזכויות נכים-חינם

 

אם אהבתם דרגו אותי 

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אבוקדו, אגוזים,, חמאה,, פרורי לחם/מצה,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על לביבות אבוקדו

  1. oferdub הגיב:

    אבוקדו זה פרי נהדר. ומסקרנות הלביבות האלה 🙂
    שבת שלום, אתי!

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s