כבד קצוץ

כבד  קצוץ

מחבת רחבה

סיר לבישול הביצים

קערה

מתחנת בשר ידנית עדיף

500 גרם כבד עוף

3 ביצים קשות

1-2 בצלים קצוצים דק

קורט מלח

קורט פלפל שחור  גרוס

מעט שמן לטיגון

(אפשר להוסיף תפוח אדמה למחית כדי לרכך את הכבד או לעבות את הכמות)

אופן ההכנה:

על מחבת חמה מזהיבים את הבצל, מוסיפים את הכבד וצולים עד מצב מדיום עדיף כדי שישאר עסיסי.  מי שלא אוהב שיצלה עד הסוף.

מצננים ומעבירים במטחנת בשר ידנית את הכבד יחד עם הבצל והביצים. אפשר במוט טחינה(ביז) או בפוד פרוצסור.
להזהר שהמרקם לא יהיה דיסתי מידי.

ובסוף מוסיפים מי שרוצה תפוח אדמה מבושל היטב או פרוסת לחם לבן מושרה במים וסחוט כדי לא לאבד טיפת כבד.

מתבלים במלח ופלפל .

מכניסים למקרר לשעתיים לפחות לספיגת הטעמים.

מגישים על מצע כל שהוא כרצונכם או ישר על הצלחת

בתיאבון

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com


אם אהבתם לחצו על דרגו אותי + תודה

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן 
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, בצל,, ירקות,, כבד,, קרוסטיני, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s