לצ'ו
החומרים:
ל-4-6 מנות
מחבת /סיר
1/4 כוס שמן
2 בצלים חתוכים קצוץ קצוץ
5 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לקוביות קטנות או רצועות
1 פלפל אדום חריף (לא חובה למי שלא אוהב)
מלח
פלפל
3 עגבניות קצוצות דק
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית סוכר
5-6 ביצים
פטרוזיליה
אופן ההכנה:
במחבת גדולה ושטוחה מחממים שמן ומזהיבים בצל באטיות.
מוסיפים את הפלפלים המתוקים והחריפים,פפריקה מלח וסוכר ומבשלים עד לריכוך הפלפלים.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים כחצי שעה.
טורפים את הביצים ומוסיפים תוך בחישה אל תבשיל העגבניות והפלפלים.
מבשלים עד שהביצים מבושלות.
מגישים חם או קר ומקשטים בפטרוזיליה
בתאבון
מודעות פרסומת
מכירה לצ'ו בגרסה אחרת, נראה מצוין 🙂
שבוע טוב אתי ♥
אהבתיאהבתי
יש הרבה מתכונים ללצ'ו
זה טעים ובריא וזה הכי חשוב. חזרתי וחתפתי שפעת. יקח להתאושש. היה נהדר
אהבתיאהבתי
נהדר, אתי
אחד ממאכלי הילדות האהובים עלי, שאבא היה מכין בבקרים של ימי שבת.
אהבתי הרבה יותר מחביתות 🙂
אהבתיאהבתי
מניחה שהזכרתי לך ימים טובים:)
בהחלט טעים על הבוקר וגם בריא.
אהבתיאהבתי