לצ'ו -מעדן הונגרי

לצ'ו

לצו

החומרים:
ל-4-6 מנות
מחבת /סיר
1/4 כוס שמן
2 בצלים חתוכים קצוץ קצוץ
5 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לקוביות קטנות או רצועות
1 פלפל אדום חריף (לא חובה למי שלא אוהב)
מלח
פלפל
3 עגבניות קצוצות דק
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית סוכר
5-6  ביצים
פטרוזיליה

אופן ההכנה:

במחבת גדולה ושטוחה מחממים שמן ומזהיבים בצל באטיות.
מוסיפים את הפלפלים המתוקים והחריפים,פפריקה מלח וסוכר ומבשלים עד לריכוך הפלפלים.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים כחצי שעה.
טורפים את הביצים ומוסיפים תוך בחישה אל תבשיל העגבניות והפלפלים.
מבשלים עד שהביצים מבושלות.
מגישים חם או קר ומקשטים בפטרוזיליה
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, בצל,, גמבה, הונגריים,, חגים, ירקות,, מאפים שונים,, מתכוני עמים,, סוכר,, עגבניות,, פטרוזיליה,, פלפלים,, פפריקה,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

4 תגובות על לצ'ו -מעדן הונגרי

  1. תזזאטית הגיב:

    מכירה לצ'ו בגרסה אחרת, נראה מצוין 🙂
    שבוע טוב אתי ♥

    אהבתי

  2. oferdub הגיב:

    נהדר, אתי
    אחד ממאכלי הילדות האהובים עלי, שאבא היה מכין בבקרים של ימי שבת.
    אהבתי הרבה יותר מחביתות 🙂

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s