פאיה נוסח פיליפינים

 
 
פאיה נוסח פיליפינים

החומרים:

סיר עב תחתית

200 גרם חזה עוף חתוך לרצועות (אצבע)

4 רגלי עוף אם או בלי עור (אני מורידה את העור)

2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות

30 גרם צמוקים

100 גרם אפונה (סנפרוסט/אחר)

1 פלפל אדום חתוך לרצועות צרות

2 שיני שום קצוצות דק

1 בצל קצוץ דק

100 גרם רסק עגבניות

100 גרם אורז שטוף

1 כף אבקת מרק עוף

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

2 עלי דפנה(לא חובה)

שמן רגיל

מעט זעפרן מומס במים

4 בצל ירוק חתוך  3  ס"מ

ציר עוף או מים רוחים לכיסוי התבשיל

אופן ההכנה:

מחממים סיר עם טיפת שמן, וסוגרים את רצועות העוף והרגלים.

אחרי סגירה מכל הצדדים, מוסיפים ציר עוף חם מאוד, או מים רותחים,

מוסיפים את רסק העגבניות, את הגזר, הפלפל, האפונה פלפל  ומלח ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את הלהבה מוסיפים את האורז, הזעפרן ועלי הדפנה.

מבשלים  כ-30 דקות ומוסיפים את בצל הירוק לעוד 5 דקות.

 
 

 

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אפונה,, בצל ירוק, בצל,, בשרים, גזר,, גמבה, זעפרן, ירקות,, מתכוני עמים,, עגבניות,, עופות,, פיליפינים,, פלפל אנגלי, פלפלים,, צמוקים,, רסק עגבניות, שום,, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s