מרק עדשים ירוקות 3

החומרים:

סיר עב תחתית

סיר להשריית העדשים

2-3 גזרים חתוכים לעיגולים או קוביות

1 בצל גדול שלם

2-3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

3-4 שיני שום קצוץ דק

500 גרם עדשים

מעט שמן לטיגון

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

משרים את העדשים ל-24 שעות במים שמחליפים מעת לעת.

מסננים ומיבשים.

מחממים בסיר מעט שמן ומכניסים את השום להזהבה, לאחר מכן את העדשים

מערבבים מעט ,מוסיפים את שאר הירקות. מכסים במים רותחים.

מוסיפים מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.

להוריד את האש ולבשל על אש קטנה עד שהיקרות כרצונכם.
יש שאוהבים אלדנטה יש שאוהבים בישול קצר ויש שאוהבים מבושל היטב.

מגישים עם קרוטונים מתובלים.

מי שרוצה יכול להוסיף ביקון או טבעות נקניקיות טובות

בתאבון.

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל, בשרים, ירקות, מרק, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

4 תגובות על מרק עדשים ירוקות 3

  1. ilana pa הגיב:

    אם יש מרק שאני אוהבת, הרי שזה מרק עדשים….המתכון שלך נשמע דלישס !!!
    גם מרק אפונה אני אוהבת מאד!!!
    נשיקות ויום טוב, אתי יקירתי.

    אהבתי

  2. תזזאטית הגיב:

    תודה על המתכון אנסה בהזדמנות:-)

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.