AROSO CON CALDO מתכון פיליני לחג ההלואין ובכלל

AROSO CON CALDO 3

יש גם תרגום אנגלי

Arroz Caldo Recipe

החומרים:
סיר גדול

1 קילו עוף, חתוך  לחתיכות קטנות
1 ליטר מים
כוסות אורז גלוטינוס לא מבושל 11/2
2 כפות רוטב דגים
1 שן שום קצוץ דק דק
1/2 כפית פלפל שחור גרוס דק
1 כוס בצל טחון
4 ביצים קשות
כוס בצל ירוק חתוך קטן קטן
2 ס"מ גוליאנים של גינג'ר
כף לא חובה  (kasubha)
1 קוביית מרק עוף צח
1-4 חתיכות קלמנזי (לימון קטן)
2 כפות שמן לבישול
אופן ההכנה:
בסיר, מחממים את שמן הבישול . מטגנים את השום,הבצל וג'ינג'ר.
מוסיפים מעט פלפל שחור גרוס. ואת קוביית מרק העוף. מוסיפים את העוף ומזהיבים מכל הצדדים עד שהשכבה חיצונית מזהיבה.
מוסיפים את רוטב הדגים והאורז הלא מבושל ומערבבים היטב עד להזהבה.
כאשר מזהיב מוסיפים מים רותחים ומערבבים כל הזמן.  מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-30-40 דקות.
מוסיפים את הביצים הקשות שלמות או חתוכות ואת הקסבה ומערבבים.
מגישים חם עם שום, בצל ירוק וקלמנזי.

מתכון שום קלוי לקישוט המנה

החומרים:
מחבת
מסננת
1/2 כוס שום קצוץ דק דק
1/2 כוס שמן לבישול

אופן ההכנה:
יוצקים את השמן למחבת חמה. ולהמתין שיתחמם היטב ולשים את השום.
מטגנים את השום עד שמשחים ממש. מסננים את השמן אפשר להספיג במגבת נייר.
מפזרים על המנה.
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אורז גלוטינוס, אורז,, ביצים,, בצל ירוק, בצל,, בשרים, גינגר,, זנגביל, ליל כל הקדושים, עופות,, פיליפינים,, קלמנסין, שום,, שמן,, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s