לביבות דלורית

DSC05279 1 לביבות דלורית

מחבת
קערה
מגבות נייר

2 דלורית
4 כפות קמח
1 ביצה
טיפת מלח
מעט פלפל שחור גרוס
2 בצל ירוק חתוך דק
שרימפסים קטנים כמות כרצונכם או רוטב שרימפס כף
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מרסקים את הדלורית ללא קליפה על פומפייה גסה
מוסיפים את שאר החומרים ומערבים היטב.
מחממים שמן ומכניסים עם כף את הלביבות לטיגון עד להזהבה

 בתאבון
בואו ללמוד להנות במטבח של מאיר השמן כאן

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, בצל ירוק, דגים ופירות ים, דלורית, מתוקים,, מתכוני עמים,, פיליפינים,, פלאפל, קמח, רוטב שרימפס, רטבים, שמן,, שרימפסים, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על לביבות דלורית

  1. תזזאטית הגיב:

    מתכון נחמד , אני כמובן לא נוגעת בביצים, שרימפסים וברוטב שרימפס 🙂

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      רשמתי ששרימפס לא חובה. וביצים חשובות מאוד לקבלת חלבון וויטמינים. הבנתי שאת הופכת לטבעונית,, לא מתמצאת בזה.
      את יכולה להסיר את הביצה ייתפס גם בלי:)
      ערב מצויין

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s