פונצ`יקעס –פחזניות מטוגנות-מתכון רוסי

פונציקעס –פחזניות מטוגנות

החומרים:

1 כוס מים

60-70 גרם מרגרינה (אני משתמשת בחמאה)

60-70 גרם קמח

3 ביצים

150 גרם צימוקים קצוצים (לא חובה)

שמן לטיגון עמוק

סיר רחב עם תחתית עבה

כפית או כף

מגבות נייר

כף מחוררת

אופן ההכנה:

ממיסים את המרגרינה/חמאה על אש נמוכה

מוסיפים את הקמח ובוחשים עד שלא יהיו גושים (עד שהבצק משתחרר מהסיר).

מעבירים למיקסר כאשר עדין חם, מוסיפים תוך עירבוב חזק את הביצים אחת לאחר השנייה. (שלא נתקל בביצה לא טרייה, וכדי שלא תהיה חביתה) בסוף צימוקים למי שרוצה.

מחממים בסיר את השמן (לא מביאים לרתיחה)

בעזרת כפית או כף תלוי בגודל שאתם רוצים את הפונצ`יקעס

מכניסים כפית כפית בזהירות שלא ישפריץ לשמן החם  לא לצופף יותר מידי 

עד לקבלת צבע זהוב.  להוציא עם כף מחוררת לצלחת עם מגבת נייר.

גודל הפונציקעס מכפית קטן כגודל זית גדול.

ניתן להגיש ללא מילוי

קישוט או מילוי:

ניתן לקשט עם אבקת סוכר

אפשר שוקולד חם.

אפשר את הפונצ`יקעס הגדולים יותר שיצרנו לחתוך באמצע עם סכין חד ולמלא בקצפת, ריבה או קרם אחר כיד הדמיון.

בתאבון
סיוע בביטוח לאומי וזכויות נכים-חינם

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי    

המטבח של מאיר השמן

 

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אבקת סוכר, ביצים,, גלידות,פרפה,, חגים, חמאה,, מאפים, מתוקים,, מתכוני עמים,, סוכר,, עוגות,, עוגיות,, קמח, קצפת, רוסיים, ריבות,, ריבת חלב, שומן אווז, שוקולד,, שמנת,, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s