מרק עדשים ירוקות עצמות מוח וקרוטונים

החומרים:

סיר רחב תחתית עבה

מסננת

1 בצל קצוץ

מעט פטרוזיליה

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

שמן רגיל

שמן זית

קרוטונים או לחם מטוגן עשוי בבית עם שום

4 עצמות מח

1 כפית אבקת מרק עוף או בשר(אני לא מוסיפה)

1 גזר חתוך לקוביות

500 גרם עדשים

2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים

5 שיני שום טרי כתושות

מים רותחים

אופן ההכנה:

משרים את העדשים ללילה ומסננים.
מחממים את הסיר, שמים טיפת שמן ומזהיבים את השום והבצל, מוסיפים את הגזר עצמות המוח ומשחימים, מוסיפים את העדשים ומוסיפים מים רותחים.
מבשלי על אש נמוכה כשעה וחצי תוך בחישה מידי פעם.
מרסקים את המרק עם  מעבד מזון ידני עד קבלת מרק קטיפתי עדין מבשלים עוד כרבע שעה .

מגישים עם זילוף קל של שמן זית ופלפל שחור גס
קרוטונים לקישוט
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אפונה, בצל, בשרים, גזר, ירקות, מרק, עדשים, עצמות, פטרוזיליה, תבלינים, תפוחי אדמה, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s