פטיפורים שוקולד שלי

פטיפורים שוקולד שלי

חומרים :
שני סירים שנכנסים האחד בשני ל-בן מרי
מגש גדול מאוד או שניים גדולים שטוחים שיכנסו למקרר.
מזרק (אפשר אחר) עם ליקר דובדבנים או אחר
100 מנז`טים בגודל בינוני / קטן
200 גרם אגוזי מלך או שקדים או בונדוק או מקדמיה
100 גרם צמוקים מושרים בליקר רצוי דובדבנים
2 חבילות שוקולד 100 גרם מריר 85 -70 אחוז
100 גרם חמאה
4 כפות ליקר דובדבנים או אחר

אופן ההכנה:
פותחים את כל המנז`טים על מגשים.
לסיר עם מים רותחים מכניסים סיר נוסף (בן מרי).
מכניסים את החמאה והשוקולד וממיסים על אש קטנה
כאשר מוכן, מוסיפים הליקר ובוחשים מעט . מוסיפים את הצימוקים, והאגוזים.

בעזרת שתי כפות שמים על המנזטים מעט מהשוקולד והתערובת שיספיק לכל המנז`טים. אפשר לשים גם על נייר אפיה.
מכניסים למקרר לצינון גם אם חם.
כאשר השוקולד מתקשה, ניתן לאכסן בשכבות שמפריד ביניהם נייר אפיה
בקופסא גדולה סגורה היטב. נשמר בפריזר לכמה חודשים.
כאשר מוציאים מהפריזר, מפשיר לאחר כמה דקות.

בתיאבון.

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, דובדבנים, חמאה, ליקר, שוקולד, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.