מרק עוף פיליפיני עם פאפאיה ירוקה

מרק עוף פיליפיני עם פאפאיה ירוקהTINOLANG MANOG
מרק עוף פיליפיני עם פאפאיה ירוקה
סיר עם תחתית עבה
6 רגלי עוף או כמספר הסועדים אפשר גם כנפיים או חלק אחר
1 פאפיה ירוקה בלבד קלופה וחתוכה באלכסון
4-6 קישואים בינוניים עם קליפה מגוררת חתוכים באלכסון
3 ס"מ ג`ינגר פרוס לגפרורים
2 כפות רוטב דגים
1 כף אבקת מרק
1 כפית שמן רגיל
מים רוחים לפי כמות הסועדים
בפיליפינים נוהגים לשים עלים טריים של פלפל ירוק חריף
מי שאוהב יכול להוסיף פלפל ירוק חריף

אופן ההכנה:

מטגנים מעט את הג`ינגר להזהבה ומוסיפים את העוף לסגירה
מוסיפים מים חמים את רוטב דגים ויתר התבלינים ומבשלים עד שמתרכך.
מוסיפים את הפאפיה ומבשלים עד שמתרככת. מוסיפים את הקישואים

ומבשלים עוד כמה דקות.

משפרים טעמים.
בתאבון
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אבקת מרק, בשרים, גינגר, זוקיני, ירקות, מרק, מתכוני עמים, מתכונים פיליפינים, עוף, פאפאיה, פירות, קישואים, רוטב דגים, רטבים, שמן, תבלינים, עם התגים , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s