מרק עוף פיליפיני עם פאפאיה ירוקה

מרק עוף פיליפיני עם פאפאיה ירוקהTINOLANG MANOG

מרק עוף פיליפיני עם פאפאיה ירוקה

סיר עם תחתית עבה

6 רגלי עוף או כמספר הסועדים אפשר גם כנפיים או חלק אחר

1 פאפיה ירוקה בלבד קלופה וחתוכה באלכסון

4-6 קישואים בינוניים עם קליפה מגוררת חתוכים באלכסון

3 ס"מ ג`ינגר פרוס לגפרורים

2 כפות רוטב דגים

1 כף אבקת מרק

1 כפית שמן רגיל

מים רוחים לפי כמות הסועדים

בפיליפינים נוהגים לשים עלים טריים של פלפל ירוק חריף

מי שאוהב יכול להוסיף פלפל ירוק חריף

אופן ההכנה:

מטגנים מעט את הג`ינגר להזהבה ומוסיפים את העוף לסגירה

מוסיפים מים חמים את רוטב דגים ויתר התבלינים ומבשלים עד שמתרכך.

מוסיפים את הפאפיה ומבשלים עד שמתרככת. מוסיפים את הקישואים

ומבשלים עוד כמה דקות.

משפרים טעמים.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה  

המטבח של מאיר השמן


לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות

 ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות.

הסדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ.  הסכומים שמתקבלים מהסדנאות, משמשים להסעדת הילדים מקבלים כריכים לבית הספר. לארוחת צהרים הם מגיעים למטבח

וסועדים ליד שולחנות עם מפות במטבח של מאיר השמן.

.לסדנאות לתרומות לחצו   כאן

 
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אבקת מרק, גינגר,, זוקיני, ירקות,, עופות,, פאפאיה, פיליפינים,, קישואים,, רוטב דגים,, שמן,, עם התגים , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s