שרימפס בשמנת וביקון
החומרים :
סיר לפסטה
צלחת מכוסה במגבות נייר
1 ק"ג שרימפס באורך 5 ס"מ (אפשר קפוא)
קורט מלח
מים רותחים
4-5 כפות חרדל דיזון
1 גביע שמנת
פרוסות ביקון כמספר השרימפסים
קיסמי עץ
בקבוק זילוף או שקית זילוף
אופן ההכנה:
בסיר פסטה, מרתיחים מים עם קורט מלח.
עם הרתיחה מטביעים את השרימפס במים הרותחים ומוציאים
כאשר השרימפס משנים את צבעם לורוד (לוקח כחצי דקה עד דקה). מניחים על צלחת מכוסה במגבות נייר ליבוש.עוטפים כל שרימפס בפרוסת ביקון, וסוגרים עם קיסם עץ.
מערבבים את השמנת עם חרדל דיזון ומשפרים את הטעם.
מכניסים לבקבוק זילוף או שקית זילוף או אחר
ומזליפים מעט חרדל דיזון מעורב בשמנת חמוצה על הכבודה.
שרימפס עם ביקון
בתיאבון
dBw5CvburAxi537Rp9qi5uG2174Vb6JwHwIRwPSLIK8
קשור
אודות ethy abrahamy
הידע, הוא טיפה באוקינוס.
החיים קצרים.
גם בהתנידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול.
בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד.
ברוכים הבאים!
לשנה החדשה
לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, הדרה, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד.
הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים.
תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא.
בריאות.
פוסט זה פורסם בקטגוריה
0 מתכונים 1,
ביקון,
דגים,
חרדל,
שמנת,
שרימפסים, עם התגים
אוכל,
ביקון,
חרדל,
מתכון,
שמנת,
שרימפס. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה
עם קישור ישיר.