שרימפס בשמנת וביקון

שרימפס בשמנת וביקון


שרימפס עם שמנת וביקון

החומרים :
סיר לפסטה
צלחת מכוסה במגבות נייר
1 ק"ג שרימפס באורך 5 ס"מ (אפשר קפוא)
קורט מלח
מים רותחים
4-5 כפות חרדל דיזון
1 גביע שמנת
פרוסות ביקון כמספר השרימפסים
קיסמי עץ
בקבוק זילוף או שקית זילוף

אופן ההכנה:
בסיר פסטה, מרתיחים מים עם קורט מלח.
עם הרתיחה מטביעים את השרימפס במים הרותחים ומוציאים
כאשר השרימפס משנים את צבעם לורוד (לוקח כחצי דקה עד דקה). מניחים על צלחת מכוסה במגבות נייר ליבוש.עוטפים כל שרימפס בפרוסת ביקון, וסוגרים עם קיסם עץ.

שרימפס

מערבבים את השמנת עם חרדל דיזון ומשפרים את הטעם.
מכניסים לבקבוק זילוף או שקית זילוף או אחר
ומזליפים מעט חרדל דיזון מעורב בשמנת חמוצה על הכבודה.

שרימפס2

שרימפס עם ביקון

בתיאבון

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביקון, דגים, חרדל, שמנת, שרימפסים, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על שרימפס בשמנת וביקון

  1. nisani1 הגיב:

    אין לך אולי מתכון עם דג כשר?

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      אין חובה לקרוא או להגיב למעדנים לא כשרים.

      הבלוג לא היה כשר ולא יהיה "כשר" ! יש מספיק בלוגים כשרים במרחב.

      זכותו של אדם לאכול כרצונו.

      יש בבלוג מספיק מתכונים שמתאימים לכלל הציבור. להציץ בחיפוש בבלוג מצד ימין.
      מפאת כבודך אני לא מחקתי את ההארה.
      סוף שבוע נעים.

      אהבתי

להגיב על nisani1 לבטל

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.