עוגיות בוטנים

עוגיות  בוטנים

החומרים:

200 גרם חמאה רכה

200 סוכר

2 ביצים גדולות

1/4 כוס קמח

1 כפית סודה לשתיה מומסת במים חמים

1 כפית אבקה אפיה

1 כפית תמצית וניל אמתית

1/2 כפית תמצית שקדים

2 כוסות של בוטנים קטנטנים

2 כוסות קורנפלקס

1 כוס פתיתי קוואקר

 מנזטים

אופן ההכנה:

לחמאה הרכה מוסיפים את הסוכר,הביצים,הקמח,סודה,אבקת אפיה,תמצית וניל, ותמצית שקדים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הבוטנים הקורנפלקס והקוואקר בנפרד ומערבבים היטב.
הבצק שמתקבל עבה מאד וקשה לערבב אותו.

לוקחים חתיכות קטנות של בצק ויוצרים כדורים בגודל של אגוז קטן.

על נייר אפייה, שוטחים את העיגולים בהבדל של 3 סנטימטר מאחד לשני כי הם מתרחבים באפייה.

אופים בתנור בטמפרטורה גבוהה כ- 15 דקות.
לצנן את העוגיות היטב ולשמור במקום קריר.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים
לחצו
כאן 
 
 

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אבקת אפייה, בוטנים, ביצים, וניל, חמאה, מתוקים, סוכר, קורנפלקס, קמח, שקדים, עם התגים . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.