Japanese White eggplant חצילים יפנים לבנים

Japanese White eggplant

חצילים יפנים לבנים

חצילים לבנים

החומרים: פלנצה מגבות נייר צלחת קערה שמן זית בנדיבות או כרצונכם שום – כמה שאתם אוהבים מלח פלפל שחור

אופן ההכנה: מחממים פלנצה. חוצים את החציל הארוך לאורכו,וחותכים לשנים או שלוש,אפשר להשאיר שלם.

 

DSC05857 2

שמים בקערה ומפזרים בנדיבות שמן זית,שום כתוש,מלח פלפל ומערבבים היטב.

DSC05866 2

כאשר הפלנצה חמה מאוד שמים את החצילים. הופכים,עד שמתרכך.

DSC05876 2

מוציאים אל מגבת נייר. מגישים חם

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, חצילים קטנים, חצילים,, סוגי חצילים, פלפל אנגלי, שום,, שמן זית, עם התגים , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על Japanese White eggplant חצילים יפנים לבנים

  1. תזזאטית הגיב:

    נראה מעולה!! אני אוהבת מאוד חצילים, לי אין פלנצה אבל בתנור יוצא לא רע גם 🙂
    שבת קסומה וסופ"ש נעים יקירתי ♥

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      אפשר על מחבת לוהט לקבל אותו דבר. התנור ייבש אותם וחבל.
      אם בתנור עטפי בנייר כסף עם שמן.
      בהצלחה ,אגב הם גדלים בצפון אולי תמצאי זול יותר מאשר כאן, קניתי בשביל הקוריוז,
      אכלתי ביפן ונדלקתי. יש גם סגולים כאלו. 2 עלו 7 שקל. אבל שילמתי 6 כי היה שישי מאוחר:)
      בהחלט יקר. אבל שווה חד פעמי.

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s