ריבת חצילים

ריבת חצילים

ריבת חצילים

החומרים:
סיר שטוח
מסננת
מגבת נייר
צנצנות קטנות מעוקרות עם מכסה סובב
1 ק"ג חצילים קטנים מאוד
1 ק"ג סוכר
1/2 – 1 כוס מיץ לימון
קורט קינמון לא חובה
ציפורן (לא חובה)

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את החצילים.
נועצים מזלג בחצילים במקומות שונים כדי ליצור חורים.
מבשלים כמה דקות ומסננים. ומבשלים שוב ומסננים.
לאחר ייבוש, חזירים אל הסיר.
מבשלים את החצילים עם הלימון והסוכר
ניתן להוסיף כפית קינמון וכפית ציפורן לטעם.
אורך הבישול עד שמסמיך.
בדיקה נעשית עם כפית, מזלפים טיפת נוזל על צלחת קרה.
כאשר מוכן ממלאים צנצנות וסוגרים לא הרמטי כדי לתת
להתקרר ורק אחר כך סוגרים היטב,
בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, חצילים,, ירקות,, מתוקים,, סוכר,, ציפורן, קינמון, ריבות,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על ריבת חצילים

  1. תזזאטית הגיב:

    נראה משהו משהו, מזכיר לי את המימונה המדהימה של הההורים של החברים ממושב ציפורי 🙂

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      אמא שלי ז"ל הכירה את המתכון בילדותה כאשר הם ברחו מהארץ למצרים בגלל הפרעות. מהבריחה הזו והחזרה ארצה היא הכניסה הביתה המון מאכלים כמו במיה, פול, ועוד מהמטבח הזה. היה שווה ללמוד.
      סוף שבוע נעים.

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s