ריבת תפוז סיני קומקווט 4

ריבת תפוז סיני קומקווט  4

החומרים:

2 סירים 26 עם תחתית עבה

3 ק"ג קומקווט

3 ק"ג סוכר

כפות עץ

צלחת

צנצנות עם מכסה סובב מחוטאות

אופן ההכנה:

שוטפים ומייבשים את הקומקווט היטב.

חורצים איקס בתחתית כל פרי.

שוקלים את התפוזים ואת הסוכר

11/2 ק"ג פרי לכל סיר מכסים ב-11/2 ק"ג סוכר.

משאירים כך לעוד לילה שלם עד שמיץ הקומקווט מרטיב את הסוכר.     (לא להכניס את 3 הק"ג לסיר אחד)

מדליקים אש ומביאים לרתיחה. ומורידים את הלהבה לבינונית על סף רתיחה.

בוחשים את התפוזים עם הסוכר כדי למנוע היווצרות גושים . בדרך זו הסוכר נמס מהר.

מצמצמים את הנוזל עד שהנוזל בקושי יפול מהכף.

מוזגים לצנצנות עם מכסה סובב שחטאנו מראש.

רושמים תאריך.

כך מחזיק שנה ויותר אם נשאר.

בתאבון


אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

המטבח של מאיר השמן 


אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, מתוקים, פירות, קומקווט, ריבות, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.