מינודו עוף מתכון פיליפיני MENUDO


MENUDO  מינודו

מינודו עוף  מתכון פיליפיני

החומרים:

סיר עבה 26

500 גרם פילה עוף חתוך לקוביות קטנות

1 בצל קצוץ דק

3 שיני שום קצוצות דק

2-3 עלי דפנה

50 גרם צימוקים שטופים ומיובשים

1 תפוח אדמה מקולף חתוך לקוביות

1/2 -1 פלפל אדום או אחר חתוך לקוביות

3 גזרים חתוכים לקוביות

100 גרם אפונה (קפואה) או טריה

100 גרם אננס חתוך (קופסא קטנה עם הנוזל)

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

כפית סוכר

100 גרם רסק עגבניות

2 כפות קטשופ חריף

1-2 כוסות מים רותחים

מעט שמן

אופן ההכנה:

סיר חם עם טיפת שמן סוגרים מעט את העוף ומעבירים לסיר אחר.

באותו סיר מזהיבים את בצל השום להוסיף את הגזר, תפוחי האדמה פלפל ולערב

להוסיף חזרה את עוף אל הסיר ולערבב  הכל יחד כ-10 דקות.

מוסיפים את האננס יחד עם מיץ את צמוקים ומערבבים,

את רסק העגבניות מומס במים רותחים, את הקטשופ, מתבלים במלח פלפל וסוכר.

משפרים טעמים ומוסיפים כוס מים לכסות את תבשיל.

מבשלים עם מכסה על אש קטנה ומבשלים עוד כ-15 דקות,

הירקות לא צריכים להיות דיסה

מגישים חם ליד אורז אחר

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אפונה סינית, אפונה,, בצל,, גזר,, עופות,, עלי דפנה,, פיליפינים,, פלפלים,, קטשופ,, רסק עגבניות, רסק עגבניות, שום,, תפוחי אדמה,, עם התגים . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s