שרימפס, מה עושים עם?

מה עושים עם שרימפס?
החומרים :
סיר לפסטה
צלחת מכוסה במגבות נייר
1 ק"ג שרימפס באורך 5 ס"מ (אפשר קפוא)
קורט מלח
מים רותחים
4-5 כפות חרדל דיזון
1 גביע שמנת
פרוסות ביקון כמספר השרימפסים
קיסמי עץ
בקבוק זילוף או שקית זילוף

אופן ההכנה:
בסיר פסטה, מרתיחים מים עם קורט מלח.
עם הרתיחה מטביעים את השרימפס במים הרותחים ומוציאים
כאשר השרימפס משנים את צבעם לורוד (לוקח כחצי דקה עד דקה). מניחים על צלחת מכוסה במגבות נייר ליבוש.עוטפים כל שרימפס בפרוסת ביקון, וסוגרים עם קיסם עץ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

מערבבים את השמנת עם חרדל דיזון ומשפרים את הטעם.
מכניסים לבקבוק זילוף או שקית זילוף או אחר

ומזליפים מעט חרדל דיזון מעורב בשמנת חמוצה על הכבודה.

שרימפס2

שרימפס 3

בתיאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביקון, דגים ופירות ים, חגים, חרדל,, שמנת,, שרימפסים, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s