אומלט טונה נוסח פיליפינים

אומלט טונה נוסח פיליפינים

אומלט טונה נוסח פיליפינים

החומרים:
מחבת עבה בינוני
קערה בינונית
צלחת שטוחה
מרית

1 עגבניה גדולה חתוכה לקוביות קטנות
1 בצל ביניני קצוץ דק
מעט שמן רגיל לטיגון
קופסא קטנה של טונה (125ג"ר)
1 ביצה
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מחממים את השמן במחבת
בקערה מערבבים את כל החומרים יחד כולל מלח ופלפל
משפרים טעמים. (אפשר להוסיף חריף כרצונכם).
כאשר השמן חם, מעבירים את החומרים למחבט.
שוטחים עם מרית וממתינים עד שישחים מצד אחד.
הופכים בעזרת צלחת לצד שני ומזהיבים עוד כמה דקות
אפשר להגיש חם או קר.
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, בצל,, דגים ופירות ים, טונה,, מתכוני עמים,, עגבניות,, פיליפינים,, שמן,, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על אומלט טונה נוסח פיליפינים

  1. טעיםםםםםםםםםםםםם

    אהבתי

  2. yara113 הגיב:

    נכון, קל,מהיר בריא . יום נפלא

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s