קישואים -סוקיני בציפסר בקלי קלות

קישואים  -סוקיני בציפסר

DSC06504 2

החומרים: ציפסר קערה מנדולינה מגבת נייר כף עץ צלחת עמוקה ק"ג קישואים עם קליפה, אפשר סוקיני 4-5 שיני שום קצוץ דק כף מדידה של הציפסר שמן אורז/אחר מלח ופלפל לפי טעמכם. ניתן להוסיף כל תבלין אחר כוס מים

 

DSC06470 2

אופן ההכנה:
חותכים את הסוקיני לפרוסות עם מנדולינה.(אפשר גם במגימיקס) מכניסים לציפסר מופרד, מפזרים שום, מעל את כף השמן וכוס מים. מתבלים.

DSC06472 2

מפעילים ל 35 דקות. אחרי 35 דקות פותחים את המכסה, מערבבים

DSC06500 3

ובודקים עם מוכן . אם לא מוסיפים 15 דקות או יותר לפי הצורך.  תלוי בקישואים ועוד. יכול לקחת גם שעה עד שמוכן.

DSC06504 2

בתאבון.

אם אהבתם לחצו על דרגו אותי,  תודה

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ירקות,, סוקיני, ציפסר, קישואים,, שום,, שמן אורז, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s