קרבס נוסח פיליפיני

קרבס נוסח פיליפיני

קרבס


החומרים:

חשוב שיהיו טריים ולאכול באותו יום.

ווק או סיר רחב מגבת נייר 12 קרבס בגודל בינוני (חצי או שלם לאדם) ראו בתמונה 3 פחיות חלב קוקוס של 400 מ"ל (1 פחית חלב קוקוס ל- ק"ג קרבס) 2 כפות רוטב דגים ((FATIS FISH SOUCE שמן רגיל לטיגון 1 בצל גדול קצוץ דק 2 שיני שום קצוצות דק 2 דלורית חתוכה לקוביות 1 פלפל צ`ילי קצוץ דק (אפשר יותר או ללא)

אופן ההכנה:

לנקות היטב את ה – קרבס, לשטוף היטב במים וליבש במגבת נייר. להשחים מעט את ה-קרבס בווק חם מאוד למספר דקות להוציא לקערה. באותו מחבת להזהיב את השום הבצל (זהירות לא לשרוף). להוסיף את הדלורית,הצילי ורוטב הדגים ל-חמש דקות, להוסיף את חלב הקוקוס להביא למצב של כמעט רתיחה ולבשל על אש קטנה עד שהדלורית מתרככת מעט והרוטב מצטמצם מעט.

אל התוכן מכניסים את ה-קרבס וממשיכים לצמצם כמעט עד ספיגתו, אפשר להגיש חם או קר.

המעדן

בתאבון אם אהבתם לחצו על דרגו אותי,  תודה

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל, דגים ופירות ים, דלורית, חלב קוקוס, מתכוני עמים, מתכונים פיליפינים, פירות ים, פלפלים, קרבס, שום, שרימפסים, עם התגים , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s