מרק כרובית

מרק כרובית בקלי קלות

מרק כרובית 2

החומרים:
מחבת
סיר
מוט טחינה (ביז)
1 כרובית לפרחים קטנים
1 פרסה החלק הלבן
1 תפוח אדמה
50 ג"ר חמאה קוביות
1 בצל קצוץ דק
טיפה קטנה של מוסקט
2 כוסות חלב או שמנת או מים
מלח
פלפל לבן גרוס

אופן ההכנה:

כרובית 1

להזהיב בצל קצוץ בכ-50 גר" חמאה +טיפת שמן
אפשר להוסיף גם חלק לבן של פרסה
להוסיף 2 כוסות מים  או ציר מרק  ביתי או 2 כוסות חלב,
(אני שמה שמנת או מים)

מרק כרובית 4
פרחי כרובית מנוקים ורחוצים היטב ותפוח אדמה אחד,
אני מוסיפה במקרה של מים גם כפית מרק ירקות או ציר מרק ירקות
טיפונת מוסקט טחון טרי, מלח, פלפל לבן.
לבשל יחד כ- עשרים דקות עד שמתרכך
לטחון הכל בבלנדר מוט (ביז)
להגיש חם או קר עם קישוט של שמנת ,ירק/אחר.
בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אגוז מוסקט, אגוז מוסקט, בצל,, חמאה,, כרובית,, מרק,, שמנת,, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s