מרק כרובית סגולה

מרק כרובית סגולה

כרובית סגולב מרוסקת 3

החומרים :

מחבת

סיר

מוט טחינה (ביז)

1 ק"ג כרובית לפרחים קטנים

1 תפוח אדמה קלוף קוביות

 +טיפת שמן 50 ג"ר חמאה חתוכה לקוביות

1 בצל קצוץ דק

2 כוסות ציר ירקות או חלב או שמנת או מים

מלח

פלפל לבן גרוס

אופן ההכנה:

להזהיב בצל קצוץ בכ-50 גר" חמאה עם טיפת שמן

להוסיף פרחי כרובית קטנים מנוקים ורחוצים היטב ותפוח אדמה אחד קוביות.

להוסיף 2 כוסות ציר ירקות ביתי או 2 כוסות שמנת או חלב או מים.

כרובית סגולה 4

מתבלים עם מלח, פלפל לבן ועוד לפי רצונכם.

לבשל יחד כ- עשרים דקות עד שמתרכך

לטחון הכל בבלנדר מוט (ביז)

להגיש חם או קר עם קישוט של ירק שמנת/אחר.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל,, חלב, כרובית סגולה, כרובית,, מרק,, שמן,, שמנת,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s