פול טרי ברוטב עגבניות ושום

פול טרי ברוטב עגבניות ושום

פול 3

החומרים:

סיר רחב עבה

1 ק"ג פול טרי

100 גרם רסק עגבניות

1-2 כפות קטשופ חריף

2-4 שיני שום כתושות

לאוהבי חריף כמה טיפות טבסקו

מעט שמן רגיל

2-3 כוסות מים לכיסוי הפול

2 כפיות סוכר

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס
פול 4 2

אופן ההכנה:

מנקים את הפול מהחוטים ושוברים לשנים או 3 לפי רצונכם.

מחממים את הסיר ומוסיפים טיפת שמן.

מזהיבים את השום,מכניסים את רסק העגבניות והטבסקו ומערבבים ומכניסים את הפול.

מכסים במים עד גובה הפול, ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את הסוכר.

טועמים ומשפרים טעמים.

מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.

הבישול לפי רצונכם,יש שאוהבים שהפול עדין קשה ויש שאוהבים אותו רך.
DSC09286 2

תשגיחו שהמים לא יעלמו לגמרי.

בתאבון.

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל,, סוכר,, עגבניות,, פול,, רסק עגבניות, שום,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על פול טרי ברוטב עגבניות ושום

  1. תזזאטית הגיב:

    יופי של מתכון, תודה ♥

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      כאשר אני רואה פול טרי, לא עומדת בפיתוי.
      אחד המאכלים האהובים עלי. קונה כמה ק"ג ומקפיאה את הפולים בדיפ פריזר. מעדן אמיתי.
      שיהיה לכם חג שמח

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s