מרק גזר

מרק גזר
מרק גזר ועגבניות 1 2

החומרים:
מחבת
סיר
מוט טחינה (ביז)
4-5 גזרים קוביות
פרסה החלק הלבן1
1 תפוח אדמה קוביות
50 ג"ר חמאה
1 בצל קצוץ דק
טיפת מוסקט
2 כוסות חלב או שמנת או מים
מלח
פלפל לבן גרוס

אופן ההכנה:

להזהיב בצל קצוץ בכ-50 גר" חמאה
אפשר להוסיף גם חלק לבן של פרסה
להוסיף 2 כוסות מים  או ציר מרק  ביתי או 2 כוסות חלב,
קוביות גזר ותפוח אדמה אחד
טיפונת מוסקט טחון טרי, מלח, פלפל לבן
לבשל יחד כ- עשרים דקות עד שמתרכך
לטחון הכל בבלנדר מוט (ביז)
להוסיף שמנת לקישוט או לתבשיל.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אגוז מוסקט, גזר,, חמאה,, מרק,, פרסה, שמנת,, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

4 תגובות על מרק גזר

  1. ilana pa הגיב:

    ממ…זה נשמע טוב. בכלל כל דבר שמכיל בתוכו ירקות, נפלא בעיני.
    מה לעשות אם אני לא רוצה חמאה?

    אהבתי

  2. yara113 הגיב:

    בהצלחה

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s