עוגת שוקולד ואגוזים לפסח

עוגת שוקולד ואגוזים לפסח
CHOCOLAD

החומרים:

תבנית אינגליש קייק

נייר פרגמנט חתוך בפינות ומקופל

בן מרי או קערה להמסת השוקולד במיקרו

7-8 מצות מפוררות לפרורים בערך ס"מ או חצי ס"מ.

200 גרם שוקולד מריר

100 גרם חמאה

2-3 כפות ליקר שוקולד או אחר

200 גרם אגוזי מלך או שקדים או בונדוקים שבורים או מקדמיה שבורים

אפשר גם פירות יבשים קצוצים דק

אופן ההכנה:

מפוררים את המצות לפרורים קטנים, ומעבירים לקערה,מוסיפים את האגוזים והליקר.

ממיסים את החמאה והשוקולד בבן מרי או במיקרו.

כאשר השוקולד והחמאה מתקררים שופכים על המצות היין והאגוזים.

מערבבים הכל יחד ומעבירים לאינגליש קיק אחת או שתיים.

סוגרים בנייר פרגמנט+נילון נצמד ומכניסים לפריזר לכמה שעות.

פורסים עם סכין

ונהנים מכל ביס.

 

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם,רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אגוזי לוז, אגוזי פקאן, אגוזים, חגים, חמאה, מאפים, מצות, מקדמיה, מתוקים, פיסטוק, פירות מיובשים, פסח, עם התגים , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.