עוגת שוקולד ואגוזים לפסח
החומרים:
תבנית אינגליש קייק
נייר פרגמנט חתוך בפינות ומקופל
בן מרי או קערה להמסת השוקולד במיקרו
7-8 מצות מפוררות לפרורים בערך ס"מ או חצי ס"מ.
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
2-3 כפות ליקר שוקולד או אחר
200 גרם אגוזי מלך או שקדים או בונדוקים שבורים או מקדמיה שבורים
אפשר גם פירות יבשים קצוצים דק
אופן ההכנה:
מפוררים את המצות לפרורים קטנים, ומעבירים לקערה,מוסיפים את האגוזים והליקר.
ממיסים את החמאה והשוקולד בבן מרי או במיקרו.
כאשר השוקולד והחמאה מתקררים שופכים על המצות היין והאגוזים.
מערבבים הכל יחד ומעבירים לאינגליש קיק אחת או שתיים.
סוגרים בנייר פרגמנט+נילון נצמד ומכניסים לפריזר לכמה שעות.
פורסים עם סכין
ונהנים מכל ביס.