גלילות מצות עם עוף

גלילות מצות עם עוף

מצה מולאת בבשר 4

החומרים:
כמות המצות לפי מספר הסועדים. 1-2 לסועד כי יש עוד אוכל
מצות ראשון או ירושלים

1/2 ק"ג חזה עוף קצוץ בסכין לחתיכות קטנות
2 בצלים גדולים קצוצים
תבלינים כרצונכם
סיר לציפס או סיר רגיל עם שמן, (אני שמה חצי סיר שמן )
אפשר גם לאפות בתנור,במקרה זה לכסות עם אלומניום שלא יתייבש.

אופן ההכנה:
לטגן בטיפת שמן את הבצל עד להזהבה.
להוסיף את העוף לבצל ולטגן,להוסיף תבלינים כרצונכם. מטגנים עד להזהבה.

מרטיבים את המצות היטב. מניחים במגבת רטובה היטב וסחוטה.

חותכים את המצות לרוחב הפסים באמצע.

מצה ממולאת בשר 2
מכל מצה יוצאות שתי גלילות.
על כל חצי מצה רטובה מניחים כף מילוי או יותר לפי העין.
לגלגל בזהירות את המצה מעל לעוף ולסגור שהחלק הפתוח למטה.  לטבול את הגליל בביצה ולטגן בשמן חם עד להזהבה.

מצה ממולאת בשר מטוגנת 1
בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, בצל,, בשרים, חגים, ירקות,, עצמות, פסח, שמן,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s