פול טרי בעגבניות ושום
החומרים:
סיר רחב עבה
1 ק"ג פול טרי עם קליפה
רסק מ – 3-4 עגבניות טריות
1-2 כפות קטשופ חריף
2-4 שיני שום כתושות
לאוהבי חריף כמה טיפות טבסקו
מעט שמן רגיל
2-3 כוסות מים רותחים לכיסוי הפול
2 כפיות סוכר
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מנקים את הפול מהחוטים ושוברים לשנים או 3 תלוי באורך הפול.
מחממים את הסיר ומוסיפים טיפת שמן,
מזהיבים את השום הקצוץ,מכניסים את העגבניות שריסקנו והסוכר,מוסיפים את הטבסקו ומערבבים
משפרים טעמים ומכניסים את הפול.
מכסים במים עד גובה הפול, ממליחים ומפלפלים וטועמים שוב.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
הבישול לפי רצונכם,יש שאוהבים שהפול עדין קשה ויש שאוהבים אותו רך.
תשגיחו שהמים לא יעלמו לגמרי.
בתאבון.