פול טרי בעגבניות ושום

פול טרי בעגבניות ושום

החומרים:

סיר רחב עבה

1 ק"ג פול טרי עם קליפה

רסק מ – 3-4 עגבניות טריות

1-2 כפות קטשופ חריף

2-4 שיני שום כתושות

לאוהבי חריף כמה טיפות טבסקו

מעט שמן רגיל

2-3 כוסות מים רותחים לכיסוי הפול

2 כפיות סוכר

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מנקים את הפול מהחוטים ושוברים לשנים או 3 תלוי באורך הפול.

מחממים את הסיר ומוסיפים טיפת שמן,

מזהיבים את השום הקצוץ,מכניסים את העגבניות שריסקנו והסוכר,מוסיפים את הטבסקו ומערבבים

משפרים טעמים ומכניסים את הפול.

מכסים במים עד גובה הפול, ממליחים ומפלפלים וטועמים שוב.

מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.

הבישול לפי רצונכם,יש שאוהבים שהפול עדין קשה ויש שאוהבים אותו רך.

תשגיחו שהמים לא יעלמו לגמרי.

בתאבון.

 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     + תודה

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן

 

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתנידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, הדרה, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא. בריאות.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, פול, רסק עגבניות, שום, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.