קרוקטים מתפוחי אדמה

קרוקטים מתפוחי אדמה

 

החומרים:

קערה גדולה

3 קערות קטנות

ממחה

מחבת/סיר שטוח רחב ועבה

מגבות נייר

1 ק"ג תפוחי-אדמה

50 גרם חמאה

3 ביצים

1 כף מלח

קורט פלפל שחור

מעט פטרוזיליה (לא חובה)

11/2 כוס קמח

שום כתוש למי שאוהב

אפשר להוסיף פרמזאן מגורדת או גבינה צהובה אחרת

לטיגון:

1כוס קמח

2 ביצים טרופות +טיפת מים

1 כוס פירורי לחם/פאנקו/פרורי מצה

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מכינים 3 צלוחיות אחת לקמח שניה לביצים טרופות עם טיפת מים,

שלישית לפרורי לחם.

מבשלים את תפוחי אדמה עד שהם רכים.

מועכים לפירה בעזרת הממחה.

מוסיפים לקערה את שאר חומרי הבצק. מתבלים.

לשים לבצק שלא נדבק לידיים ונוח לעיבוד.

מכינים מהבצק גלילים/כדורים קטנים בידיים לחות.

טובלים בקמח, ביצים ופירורי לחם.

מטגנים בשמן חם מאוד עד להזהבה כהה.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

 המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, ירקות,, פאנקו, פרורי לחם/מצה,, קמח, שמן אורז, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s