קולרבי בנוסח סיני

קולרבי בנוסח סיני

החומרים:

קערה

1 מלפפון לא קלוף לחצות לחצי לאורכו ולהוציא את הגרעינים

2 קולרבי שטוף

2 גזרים לא קלופים
אפשר כרוב אדום, סלק ואחרים

לרוטב:

2 כפות רוטב סויה

2 כפות חומץ

2 כפיות שמן שומשום/אחר

1 שן שום כתושה

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

פורסים את המלפפון ,הקולורבי והגזר למקלות דקיקים

ומעבירים לקערה.

את הנוזלים מערבבים יחד בקערית ומוסיפים את השום.

טועמים ומשפרים טמים.

שופכים מעל לירקות ומכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים.

קולורבי וגזר

אפשר להגיש קר או בטמפרטורת חדר

סלט קולורבי 4

 

בתאבון.

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי  

המטבח של מאיר השמן

 

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן   
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גזר,, כרוב,, מלפפונים, סלט, סלק, קולורבי, שום,, שמן שומשום, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על קולרבי בנוסח סיני

  1. תזזאטית הגיב:

    יופי של סלט!! מאמצת ♥♥♥

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s