אנטריקוט אפונה וקשואים

אנטרקוט אפונה וקישואים

אנטרקוט 5

 

החומרים:
סיר
קערה

3-4   סטיק אנטריקוט חתוכים לרצועות בעובי ס"מ
אורך 2-3 ס"מ
2      בצלים חתוכים לקוביות קטנות
250  גרם אפונה קפואה מופשרת
2-4   שיני שום מעוכות
שמן לטיגון
3-4  קישואים חתוכים לרצועות (חצאי ג`וליאנים)
20   עגבניות שרי שחולטים ומקלפים
מלח
פלפל שחור גרוס
כוס או יותר מים רותחים

אופן ההכנה:
חולטים את העגבניות במים רותחים ומקלפים. (אפשר גם 2 3 עגבניות רגילות חלוטות ומקולפות)

מחממים סיר עבה עם מעט שמן רגיל וסוגרים את הבשר. לאחר הסגירה מעבירים אותו לקערה ומכסים במגבת.

באותו סיר מטגנים את השום הבצל,מוסיפים את העגבניות,אפונה, קישואים, מלח, פלפל שחור ומוסיפים מים רותחים. מבשלים עד שמתרכך מעט.

מעבירים את הבשר חזרה לסיר ומבשלים יחד. משפרים טעמים ומגישים חם.

בתאבון.

אם אהבתם דרגו אותי 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אפונה,, בצל,, ירקות,, עגבניות,, קישואים,, שום,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s