לבבות ארטישוק ופול

לבבות ארטישוק ופול

החומרים:

1/2 ק"ג פול ירוק טרי ומקולף או קפוא

1/2 ק"ג לבבות ארטישוק

חתוכים לרבעים

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

2 שיני שום כתושות

מיץ מלימון אחד

1 כפית סוכר או יותר

2 גבעולי שמיר קצוץ דק (אפשר נענע)

מים

אופן ההכנה:
אפשר לבשל את הארטישוק והפול יחד. אישית מבשלת כל אחד לחוד.

מכניסים את הארטישוקים לסיר עם מים למעט הלימון.  מתבלים ומבשלים על להבה נמוכה כ-15 דקות,

מוסיפים את הלימון ומבשלים עוד 5 עד 10 דקות או עד שמוכן.
מבשלים את הפול עם או בלי הקליפה במים עם טיפת מלח.
בדיקה,  אם הפול נופל מהמזלג סימן שמוכן.

לחבר יחד בהגשה,לשפר טעמים.

מגישים חם או קר.

מי שאיננו אוהב יכול לוותר על הלימון ולהגיש פלחי לימון לשולחן.

בתיאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ארטישוק, ירקות,, לימון,, פול טרי,, פול,, שום,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על לבבות ארטישוק ופול

  1. תזזאטית הגיב:

    תודה על המתכון , צריכה גיוון בירקות , וזה נראה מעולה 🙂
    שבת שלום וסופ"ש מקסים אתי ♥

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s