סוקיני בציפסר

סוקיני בציפסר

DSC07207 2

החומרים:
ציפסר
מנדולינה
11/2 ק"ג סוקיני או קישואים
4-5 שיני שום קצוץ דק דק
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן
2 כפות קטשופ חריף או רגיל
טבסקו כרצונכם (אני שמה 3 טיפות
כוס מים

אופן ההכנה:
פורסים את הסוקיי במנדולינה או פורסים דק.  אפשר לאורך ואפשר טבעות.
מנגבים את הסוקיני ומכניסים לציפסר.
מפזרים מלמעלה את השום הקטשופ השמן מחל ופלפל גרוס.
מפזרים את החומרים עם כוס מים ומפעילים את הציפסר ל- 35 דקות

DSC09578 2

או יותר.
מגישים חם או קר.
אפשר גם בתבנית זכוכית במיקרו.
הטעם שונה.
בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, טבסקו,, מיקרוגל, סוקיני, ציפסר, קטשופ,, שום,, שמן,, עם התגים . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

4 תגובות על סוקיני בציפסר

  1. nisani1 הגיב:

    לדעתי זה יכול להקרא

    מאכל צימחוני במכשיר Tefal להכנת ציפס ללא שמן

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      בהחלט יכול להיות צמחוני ובעיקר לשומרים על איכות המזון.
      טעים ביותר. תנסה זה ממש שווה.
      שבוע טוב

      אהבתי

  2. תזזאטית הגיב:

    יופי של מתכון, מאמצת את התיבול,על הטיגון אוותר 🙂
    שבוע נפלא אתי ♥

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      יקרה זה לא טיגון. כף שמן על כל הכמות, ומעט שמן חשוב לבריאות. זה ממש לא לטגן במחבת שם יש הרבה שמן
      גם אני לא אוכלת מטוגן. לכן רכשתי את הציפסר. נכון שהוא יקר אבל הבריאות שלי יקרה יותר. את יכולה להכין במיקרו או בתנור רק תעטפי
      שלא יתייבש יותר מידי.
      בהצלחה

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s