לביבות דלורית

לביבות דלורית

 

החומרים:

מחבת

סיר

ממחה

מגבות נייר

ל-20 מנות בערך

3 דלוריות בינוניות.

4 ביצים

חצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל).

6 כפות קמח

שמן לטיגון

קורט מלח

קורט פלפל

שמנת

דבש

אופן הכנה:

קולפים את הדלוריות וחותכים לקוביות 2X2

מבשלים עד לריכוך. מסננים מיבשים, מצננים ומרסקים לפירה.

מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים לעיסה אחידה

מחממים שמן במחבת בחום בינוני.

בעזרת 2 כפות יוצרים לביבות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה

להגיש עם שמנת,דבש אחר.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

   

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות
על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו
כאן 
 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, דבש, דלורית, מתוקים,, קמח, שמן,, שמנת,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s