ירקות בטעם של עוד

ירקות בטעם של עוד

DSC07518 2

החומרים :
ציפסר
סיר
מסננת גדולה
תבנית למיקרו או לתנור
נייר אפיה
לפי מספר הסועדים. (אפשר להכין ליומיים  שלושה)
2 כרובית גדולה חתוכה לפרחים קטנים
4 בטטות ארוכות חתוכות לטבעות 1/2 ס"מ
4 קישואים או סוקיני חתוכים לטבעות עם הקליפה
שיני שום – כרצונכם
2 כפות קטשופ חריף
כף שמן אורז או זית כרצונכם
מלח
פלפל
אפשר תבלינים אחרים כרצונכם

אופן ההכנה:
מבשלים את כל הירקות במים( למעט השום) יחד בסיר למצב כמעט מבושל. מסננים ומיבשים במסננת.

אם מכניסים לציפסר,לשים קודם את הירקות,להוסיף את השום הקצוץ דק דק מעט מלח ופלפל שחור גרוס 2 כפות קטשופ חריף ובסוף כף שמן וכוס מים רותחים.
להפעיל את הציפסר ל-20 דקות בערך. הירקות נראים מטוגנים.
דרך שניה במיקרו:
נייר אפיה על תבנית . ירקות , שום מעט מלח ופלפל גרוס ובסוף כף שמן .
מכניסים למיקרו ל-20 דקות בערך עד שמשחים.
בתנור אותו הדבר.
הזמן עשוי להשתנות בין מיקרו ותנור בהתאם לגודלו.
מגישים חם או קר עם או בלי תוספות.

בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בטטות,, זוקיני, כרובית,, מיקרוגל, סוקיני, קטשופ,, קישואים,, שום,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על ירקות בטעם של עוד

  1. תזזאטית הגיב:

    נקרא טעים מאוד , אנסה בהזדמנות 🙂
    שבוע טוב אתי ♥

    אהבתי

  2. yara113 הגיב:

    זה באמת טעים,קל להכנה ואפשר עוד ירקות, זה מה שהיה לי בבית, ממש כלום עבודה.
    מקווה שתגיעי למפגש, יש גם אוכל טבעוני בדקתי היום

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s