לביבות גבינה לשבועות לעטקס

לביבות גבינה לשבועות לעטקס

לביבות 2

חומרים:

מחבת רחב עבה

קערה לערבוב החומרים

מגבות נייר

כף עץ

כף מסננת
1 קופסה גבינה מ- 5 עד 30 אחוז. אפשר גבינת שמנת
1 ביצה
2-3 כפות פירורי לחם
קורט מלח
קורט פלפל
שמן לטיגון

לקישוט

שמנת חמוצה לקישוט
פרוסות פרי כמו: קיווי, אוכמניות, דובדבנים,אננס,פטל אחר.
מעט אגוזי מלך או שקדים שבורים לחתיכות קטנות.


אופן ההכנה:

 

מערבבים את  הגבינה, הביצה, פרורי לחם,קורט מלח ופלפל בקערה. (אין צורך במיקסר).

מחממים את המחבת היטב ומוסיפים שמן בגובה ס"מ בערך.

לביבות 1

לוקחים כף מהתערובת ובעזרת כף נוספת מורדים אל המחבת.  מטגנים מצד אחד כאשר מוכן הופכים לצד שני.

אפשר לשים על פלנצה משומנת רק בטיפת שמן.

מוציאים בעזרת כף עץ לכף מסננת. ומעבירים אל נייר סופג לספיגת השמן.

מגישים על צלחת הגשה, עם שמנת חמוצה מלמעלה,פירות כרצונכם ומעל מפזרים אגוזי מלך או שקדים.

 בתאבון

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אוכמניות, אננס, ביצים,, גבינה לבנה,, דובדבנים,, חגים, יבשים,אגוזים שונים,, לביבות, מאפים, מוצרי חלב, פטל, פירות,, פרורי לחם/מצה,, שבועות, שמנת,, עם התגים , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s