ריבת בצל

ריבת בצל
DSC06928 2

החומרים:
מחבת גבוה

צנצנת מחוטאת
1 ק"ג בצל חתוך דק

50 גרם חמאה

250 מ"ל יין אדום יבש מאיכות טובה

250 גרם סוכר

1/3 כוס חומץ בלסמי טוב

אופן ההכנה:

במחבת ממיסים את החמאה/אחר.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שנעשה שקוף.
מוסיפים יין,סוכר וחומץ בלסמי.
מבשלים מעל להבה נמוכה עד שהריבה מצטמצמת והבצל רך במידה הרצויה, לוקח כ-שלושים דקות.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בלסמי, בשרים, חגים, חמאה,, יין, כבד,, סוכר,, עופות,, פסח, רטבים, ריבות,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s