סוקיני בקלי קלות

סוקיני  בקטשופ בציפסר
DSC07485 2

החומרים:
ציפסר
מנדולינה ,מגימיקס/אחר
11/2 ק"ג סוקיני
4-5 שיני שום קצוץ דק דק

DSC09577 2

מלח
פלפל שחור גרוס
שמן
2 כפות קטשופ חריף או רגיל
טבסקו כרצונכם (אני שמה 3 טיפות
כוס מים

אופן ההכנה:
מנגבים את הסוקיני, ופורסים במנדולינה לטבעות או לאורך עם הקליפה.
מכניסים לציפסר.
מפזרים מלמעלה את השום הקצוץ,את הקטשופ, השמן מלח ופלפל גרוס.

DSC07577 2

מפזרים את החומרים עם כוס מים בתוכה טבסקו כרצונכם (לא חובה) ומפעילים את הציפסר ל- 35 דקות או יותר.
מגישים חם או קר.
אפשר גם בתבנית זכוכית במיקרו מכוסה בפלסטיק נצמד.
הטעם שונה.
אפשר גם בתנור מכוסה ברדיד אלומיניום וסגור היטב שלא יתייבש.
בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, זוקיני, מיקרוגל, סוקיני, קטשופ,, קישואים,, רטבים, שום,, שמן,, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על סוקיני בקלי קלות

  1. תזזאטית הגיב:

    יופי של מתכון , שבת קסומה יקירתי♥

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s