לביבות גבינות מטוגנות

לביבות גבינות מטוגנות

החומרים:

מחבת רחבה עבה

מגבות נייר

כף

קערה

צלחת

1 ק"ג גבינה לבנה 5% או יותר (לא נוזלית)

 2 ביצים

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס קמח

כפית תמצית וניל אמיתי

מעט צימוקים (לא חובה)

אבקת סוכר

מעט קמח

שמן לטיגון

תוספת ללביבות

שמנת

ריבה

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את כל המרכיבים.

 

יוצרים כדורים בידיים, טובלים במעט קמח, שוטחים את הכדורים לצורת קציצה ומטגנים במעט שמן.

לפזר מלמעלה אבקת סוכר

 

לאכול בתוספת שמנת, ריבה או סתם ככה.

 אם אהבתם  דרגו אותי  

   

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, גבינה לבנה,, סוכר וניל, סוכר,, קמח, ריבות,, שמנת,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

4 תגובות על לביבות גבינות מטוגנות

  1. ilana pa הגיב:

    אוח, אוח…. זה מזכיר לי את הילדות שלי,
    כשאמי האהובה, עליה השלום, עמדה על הרגלים [הכואבות שלה] במטבח
    וטגנה את כל הנ"ל ואני טרפתי הכל, כמעט, בעודם חמים אש 🙂
    תודה על תרומתך להעלאת הזכרונות המתוקים… }{ }{

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s