עוגת אגוזים

עוגת אגוזים

עוגת אגוזים 66

החומרים:

קערה

נייר אפיה

תבנית מאורכת/אחרת

פלסטיק נצמד

200 גרם אגוז לוז/אחרים

200 גרם צימוקים

6 כפות סוכר חום

6 כפות קמח מלא

2 ביצים

אפשר פירות מיובשים חתוכים

אופן הכנה:

מערבבים האגוזים,הצימוקים,הסוכר והקמח.

מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.

מרפדים תבנית מוארכת בנייר אפיה .

יוצקים לתבנית התערובת ומישרים.

מכניסים לתנור מחומם בטמפר` של 180 מעלות.

אופים 50-60 דקות עד שהעוגה מזהיבה.

מצננים בתוך התבנית לחום החדר.

מקפיאים לשעתיים לפחות, מוציאים ופורסים

לפרוסות.

בתיאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי  

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אגוזי לוז, אגוזי פקאן, אגוזים,, ביצים,, חגים, מאפים, מאפים שונים,, מקדמיה,, מתוקים,, סוכר,, עוגות,, פירות מיובשים, צמוקים,, קמח, שבועות, שקדים,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s