עוגת אגוזים

עוגת אגוזים

עוגת אגוזים 66

החומרים:

קערה

נייר אפיה

תבנית מאורכת/אחרת

פלסטיק נצמד

200 גרם אגוז לוז/אחרים

200 גרם צימוקים

6 כפות סוכר חום

6 כפות קמח מלא

2 ביצים

אפשר פירות מיובשים חתוכים

אופן הכנה:

מערבבים האגוזים,הצימוקים,הסוכר והקמח.

מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.

מרפדים תבנית מוארכת בנייר אפיה .

יוצקים לתבנית התערובת ומישרים.

מכניסים לתנור מחומם בטמפר` של 180 מעלות.

אופים 50-60 דקות עד שהעוגה מזהיבה.

מצננים בתוך התבנית לחום החדר.

מקפיאים לשעתיים לפחות, מוציאים ופורסים

לפרוסות.

בתיאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי  

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה,שנאה,גזענות,קמצנות,אגואיזם, רוע לב,דמעות תנין,מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אגוזי לוז, אגוזי פקאן, אגוזים, ביצים, חגים, מאפים, מאפים שונים, מקדמיה, מתוקים, סוכר, עוגות, פירות מיובשים, צמוקים, קמח, שבועות, שקדים, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.