פטריות ממולאות גבינה בולגרית ושום ודובדבנים

פטריות ממולאות גבינה בולגרית ושום ודובדבנים

חומרים:

(ל-20 איש)

2 פטריות לאדם

תבנית  תנור גדולה

נייר כסף

צלחת הגשה

1/2 כוס שמן זית

10 שיני שום מרוסקות או כרצונכם

40 פטריות שמפיניון גדולות מלאות

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

500 גבינה בולגרית /אחרת

500 גרם דובדבנים גדולים מגולענים

שני שומים שלמים

אופן ההכנה:

משמנים את נייר הכסף בתבנית אפיה גדולה במעט שמן זית

בצדדים שמים 2 שומים שלמים עטופים בשמן ונייר כסף.

שמים בקערה גדולה 3-4 כפות שמן זית. לקערה זו מוסיפים

את רגלי הפטריות קצוצות דק דק

חותכים את הגבינה לקוביות של 1/2 ס"מ

מוסיפים את השום הכתוש מלח ופלפל שחור גרוס

מערבבים הכל יחד , משפרים טעמים

ממלאים את הפטריות

שמים על כל פטרייה 2 טיפת שמן זית

מניחים על התבנית המשומנת את הפטריות.

מכניסים לתנור קר ל-45 דקות בטמפרטורה של כ 175 מעלות (לא גריל) לא מכוסה.

להגיש על צלחת נאה ולקשט בדובדבנים

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גבינה בולגרית, גבינה צפתית, גבינת ברינזה, דובדבנים, שום, שמן, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

תגובה אחת על פטריות ממולאות גבינה בולגרית ושום ודובדבנים

  1. yara113 הגיב:

    פרסם את זה מחדש ב-ethy treeps & musicess.com.wordPr.

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.