ריבת מנגו

תאריך: 17 בספטמבר 1998(20:47)
ריבת מנגו

מנגו

החומרים:

1 ק"ג סוכר

4 כפות מיץ תפוזים

3 כפות חומץ תפוחים

מיץ מחצי לימון

1 ק"ג מנגו בשל

רבע כפית גרגרי מסטיק (גומי ערביקה)בחנויות

תבלינים

3 ס"מ זנגביל פרוס

קורט מלח

אופן ההכנה:

לשים בסיר סוכר, מיץ תפוזים, חומץ ומיץ לימון. לבחוש, ולהשהות לילה.

לקלף המנגו, לחתוך לפרוסות.

לכתוש גרגרי מסטיק עם קצת סוכר, להוסיף לסיר המיצים. להביא לרתיחה על אש נמוכה, ולבחוש בכף עץ כל הזמן. להמשיך לבשל תוך בחישה עוד 15 דקות, מבלי שהסוכר ייחרך.

להכניס המנגו לסיר, עם הזנגביל, ולערבב כך שכל הפרי יהיה מצופה בסירופ. לא לערבב הרבה כדי שהמנגו לא יתפרק.

כשהריבה מוכנה (בדיקה בכפית, טיפה על הצלחת), להוסיף המלח, לבחוש בעדינות,

להרתיח פעם נוספת לכבות.

להכניס לצנצנות שעברה חיטוי.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, לימון,, מנגו,, מתוקים,, סוכר,, פירות,, ריבות,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על ריבת מנגו

  1. תזזאטית הגיב:

    נקרא טעים מאוד, רק תסבירי לי איך את קוראת את זה .. שחור על כחול כהה, נורא קשה לי בעצמי לקרוא את זה 🙂
    להתראות מחר ! ♥

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      טעות שלי, לא שמתי לב שלא שיניתי את הצבע. הועתק מתפוז. לרוב הופך ללבן. לפעמים לא. נפלאות האינטרנט.
      מקווה שעכשיו יהיה לך קל יותר. אישית מה שלא יכולה לקרוא ויש הרבה, מכחילה אז רואה לרוב. ויש שמוותרת.
      יום נפלר בתקווה להפגש מחר

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s