קציצות תרד תורכי עם גבינות

קציצות תרד תורכי עם גבינות

החומרים:

סיר פסטה

מחבת טפלון בעל תחתית עבה

קערה גדולה

קערית קטנה

מגבות נייר

11/2 ק"ג תרד

1 ביצה

3 עד 4 כפות פירורי לחם

3-4 כפות גבינה צפתית או אחרת מגוררת

קורט מלח (זהירות הגבינה מלוחה)

קורט פלפל שחור גרוס

4 שיני שום טרי כתוש או 2 כפות גדושות של שום קפוא

מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את תרד (אמבטיה בכיור) יחד עם הגבעולים.

קוצצים  בינוני ומעבירים לסיר פסטה לבישול עד שמתרכך.

ישנם שאוהבים את התרד רך מאוד. לטעמכם כמובן.

מצננים את התרד וסוחטים היטב.

מעבירים לקערה גדולה.

בקערית

מערבים פלפל,מלח,פירורי הלחם,גבינה,ביצה ושום לעיסה אחידה.

מוסיפים לקערת תרד ומערבים  היטב.

מחממים היטב את המחבת ומוסיפים שמן, כאשר השמן חם,

מכניסים בעזרת שתי כפות קציצה אחרי קציצה, שוטחים עזרת כף

ממתינים להשחמה הופכים לצד שני לעוד כמה דקות ומוציאים

למגבת נייר. מגישים חם או קר

אפשר עם שמנת או יוגורט

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי    

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, גבינה צפתית, פרורי לחם/מצה,, שום,, תרד,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s